Winkelmandje

Technogym Unica

Unica hero 1
Technogym Unica

UNICA™ is een multifunctioneel krachtstation voor thuis met meer dan 25 spierversterkende oefeningen. Vervaardigd met dezelfde materialen als professioneel fitnessapparatuur. Een ware eyecatcher voor uw thuisgym met een elegant design. Op UNICA™ traint u alle spiergroepen. Maak kennis met het beste en meest volledige krachtstation van Technogym voor kracht, spierversterking en fitheid.

UNICA™: uniek en multifunctioneel
UNICA™ is een multifunctioneel fitnessapparaat voor krachttraining bij u thuis. UNICA™ is ons meest uitgebreide krachtstation met een uniek ontwerp speciaal voor kleine ruimtes. Dit compacte krachttrainingsapparaat biedt u elke dag een volledige, effectieve lichaamstraining.

Voor wie is dit krachtstation?
UNICA™ , voorzien van een gewichtenpakket van 5 - 90 kg, stelt u in staat om meer dan 25 oefeningen op minder dan 1,5 vierkante meter uit te voeren. Dit fitnesstoestel is past daarom in elke kamer. Dankzij het exclusieve hefboomsysteem is UNICA™ het ideale fitnessapparaat voor doelgerichte krachttrainingen, elke dag. Dit maakt het een perfect krachtstation voor iedereen die fit en in shape wil worden én blijven; beginners, gevorderden en topatleten. Voor spierversterkende oefeningen, rauwe krachttrainingen en gewichtsbeheersing. Enkele voorbeelden van oefeningen:

  • Borst: Bench Press en Butterfly.
  • Rug: Front en Back Lat Pulldown.
  • Armen: Tricep pushdown, triceps extension en biceps curl.
  • Benen: Leg extension en Leg curl.
  • Buik: Ab crunch en Cable crunch twist.
  • Schouders: Cable upright row en Cable front raise.

Met fitnessaccessoires voor een complete workout
De UNICA™ wordt geleverd met diverse fitnessaccessoires: Wellness mat (voor stretchoefeningen), enkelriemen en stangen, weerstandsbanden en een onderhoudsset voor complete en optimale trainingen. Het krachtstation wordt geleverd met een wielset voor een gemakkelijke verplaatsing en een handleiding inclusief dvd om u te helpen met uw dagelijkse workouts.

Optimale krachttraining
Technogym werkt al meer dan 30 jaar aan apparatuur voor krachttraining. De focus ligt hierbij op producten ontwerpen waarop u optimaal alle spiergroepen kunt trainen. Technogym biedt fitnessapparatuur voor bodybuilding met innovatief productassortiment op basis van baanbrekende technologie en visie over wellness.

Specificaties

  • Afmetingen: 184 x 120 x 207 cm
  • Gewicht: 290 kg
  • Standaard gewichtenpakket: 5 - 90 kg (/5kg)

Met de Technogym App heb je een persoonlijke coach die je helpt om je trainingsdoelen sneller te bereiken. Volg de begeleide sessies, en krijg snel de juiste techniek onder de knie!

€ 6.250 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info