Winkelmandje
Sprintbok ash esche
Sprintbok es

De NOHrD Loopband "Sprintbok" is een unieke loopband die zich qua vormgeving en afwerking onderscheidt van 'conventionele' loopbanden. Doordat je zelf kan bepalen hoe je traint is de loopband zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

De SprintBok is een onderhoudsvrij toestel. Naast het regelmatig afstoffen hoeft er in vergelijking met conventionele loopbanden geen loopvlak gespannen en/of gesmeerd te worden.

Het loopvlak van de SprintBok bestaat uit 62 beweegbare houten latten, gekozen voor de natuurlijke en duurzame eigenschappen en kregen een linoleum afwerking. De flexi-lamellen zijn perfect voor schokdemping en bieden de gebruiker een ideale ondergrond tijdens de looptraining, voor een gewrichtsvriendelijke training.

De SprintBok van NOHrD is ontworpen om zich onmiddellijk aan te passen aan de kracht-input en loopstijl van de gebruiker. Dit resulteert in een hogere intensiteit en een effectiever uitgevoerde looptraining in vergelijking met gemotoriseerde loopbanden: 30% hogere calorie verbranding.

Spécificaties:

  • Afmetingen: 180 x 86 x 175 cm
  • Gewicht: 160 kg
  • Loopoppervlak: 160 x 45 cm, 32 cm boven de grond
  • Advies plafondhoogte: 2m30
  • Max. gebruikersgewicht: 160 kg
Kies hier de gewenste uitvoering.
€ 6.499 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info