Winkelmandje

Comfort uitvoering

D Wannegem Lede 1
Comfort uitvoering

De comfort uitvoering, de traditionele sauna-look.

Dit is een sauna zoals het hoort. Praktisch topcomfort dat de beloftes waarmaakt. Superieure isolatie en techniek. Opgetrokken uit de zachte houtsoort Hemlock of Espen, al dan niet thermo-behandeld.

Beide houtsoorten zijn een zachte en stabiele houtsoort die de warmte opneemt en uitstraalt. Zoals het hoort in de sauna.

De look van een comfort sauna past in elke woning en leent zich tevens uitstekend voor fitness- en wellnesscentra.

Elke sauna op maat 'by Glow' wordt door onze eigen vakmensen ontworpen, nauwkeurig opgemeten, vervolgens vervaardigd in eigen schrijnwerkerij én uiteindelijk ook bij jouw thuis geplaatst en in werking gesteld. Vandaar ook onze erkenning Handmade In Belgium.

Deze comfort-sauna op maat maak je des te meer eigen door jouw keuze op vlak van verlichting, maar ook het soort saunakachel zal uw sauna-ervaring bepalen, de opstelling van de banken en voorkeur van accessoires geven je sauna net dat tikkeltje meer. Voor al deze zaken laat u zich best vooraf adviseren.

Maak gerust een afspraak, al dan niet in gezelschap van (binnenhuis)architect en dan overlopen we elk belangrijk detail.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info