Winkelmandje

Zonnebank > Jade 24/1 Combi LC

Hapro Jade zonnecombinatie

Comfort en gemak!
De Hapro Jade Combi biedt een gemakkelijke, hoge instap en een ideaal ligcomfort. De bollere vorm van de kap creëert een soort tunneleffect dat zorgt voor een heerlijk ruimtelijk gevoel.

Gelijktijdig bruinen aan twee zijden in uw eigen zonnebankstudio!
Het ruimtelijke bruiningsoppervlak van de Hapro Jade Combi waarbij u, net als in een zonnestudio beide zijden van het lijf tegelijk bruint, is heerlijk comfortabel. Een breed ligvlak, een mooi gebogen hemel en de bruiningslampen zorgen voor een ontspannen zon belevenis. Deze Hapro Jade zonnecombinatie zorgt voor een egale bruining. Door het gebogen ontwerp van het apparaat bereiken de UV-stralen gemakkelijk uw gehele lichaam en krijgt ook de zijkant van het lichaam dus die mooie bruine kleur die u graag wilt. Egale bruining rondom in de helft van de tijd!

Hapro Jade 24 Combi LC bruiningslampen
Een mooie, gezonde, natuurlijke teint en aanmaak van vitamine D!
De Hapro Jade 24 Combi LC geeft u een mooie, gezonde en natuurlijke bruine teint met extra aandacht voor uw gezicht. De Hapro Jade 24 combi LC heeft 6 speciale lagedruklampen met een geïntegreerde gezichtbruiner (roze gedeelte in de lamp). Hierdoor vergroot u het bruiningsresultaat bij het gezicht, zonder extra warmteontwikkeling. Deze versie heeft een hoger percentage UVB stralen voor meer indirecte langdurige bruining. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid UV ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft het een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Het UV licht zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen! Dit full-body solarium zorgt voor een optimale wellnness beleving: relaxen, stress verminderen, ontspannen, goed voelen en er aantrekkelijk uitzien!

De Hapro Jade 24 combi is uitgerust met:

Hapro Jade 24 Combi LC geïntegreerde gezichtsbruiner
Extra aandacht voor uw gezicht om uw betoverende glimlach kracht bij te zetten! De Jade24 Combi Lc is uitgerust met 6 speciale lagedruklampen met een geïntegreerde gezichtsbruiner (roze gedeelte in de lamp). Hierdoor vergroot u het bruiningsresultaat bij het gezicht, zonder extra warmteontwikkeling. Deze versie heeft een hoger percentage UVB stralen voor meer indirecte langdurige bruining.

Hapro Jade analoge safety-timer
Bepaal zelf de gewenste lengte van uw bruinigssesie, wij zorgen voor de veiligheid! De Hapro Jade is standaard voorzien van een dubbele veiligheidstimer. Een analoge timer zorgt ervoor dat de Hapro Jade vanzelf afslaat na de door u vooraf ingestelde tijd. zodoende kunt u er zeker van zijn dat uw zonnesessie de juiste duur heeft voor uw huidtype. De analoge timer is ook tijdens het bruinen goed zichtbaar. Zo kunt u desgewenst de resterende tijd van de door u ingestelde periode in de gaten houden. Al is dit niet noodzakelijk! Bovendien heeft de Hapro Topaz een extra veiligheidstimer van 30 minuten. De Hapro Jade schakelt zich automatisch na 30 minuten uit.

Groot voordeel is dat wij elektromechanische timers gebruiken die geen tikkend geluid maken. Dit alles zorgt ervoor dat u écht zorgeloos, relaxed en op verantwoorde wijze een lekker kleurtje kunt opdoen en vasthouden!

Hapro Jade C acrylplaat
Comfort en bescherming! Ook is er bij de Hapro Jade gedacht aan de nodige bescherming. Zo zorgt een acrylplaat ervoor dat uw lichaam niet in direct contact kan komen met de lampen. De acrylplaat van de bank is licht gebogen en van de hemel is sterk gebogen, respectievelijkk 3mm en 2mm dik. Wij raden u aan om de acrylplaat van de bank na elke bruiningsessie te ontsmetten en te reinigen. We willen u erop attenderen dat u niet zomaar elk willekeurig reinigingsmiddel kunt gebruiken voor het reinigen van uw acrylpaat. Bepaalde stoffen die in reinigingsmiddelen zitten kunnen de levensduur van de acrylplaat beïnvloeden en eventueel de doorlatendheid van UV-stralen aantasten. Gebruikt u dus alleen een product dat geschikt (getest) is voor het ontsmetten en reinigen van acrylplaten.

Hapro Jade strip-reflectorsysteem
Optimaal en gewenst bruiningsresultaat! Het geïntegreerde strip reflector systeem (SRS) zorgt voor een optimale efficiency van de lichtopbrengst. Dankzij de juiste afstelling van de lampen, optimaal strip reflectiesysteem (SRS) en de doordachte hoek die in het stalen frame is gemaakt, weet u zeker dat u het gewenste bruiningsresultaat op kwalitatieve en prettige wijze behaalt!

Hapro Jade Clickstripsysteem
Slim en makkelijk! Het slimme klikstripsysteem zorgt ervoor dat u met de meegeleverde acrylwipper eenvoudig de acrylplaat uit z'n behuizing kunt verwijderen. Zodoende kunt u de acrylplaat en lampen eenvoudig reinigen. De acrylwipper is overigens voor uw gebruiksgemak geïntegreerd in het apparaat. Zo kunt u het nooit kwijt raken!

Hapro Jade 2 jaar garantie
Top kwaliteit met 2 jaar zekerheid!
Alle Hapro Jade modellen dragen het Kema keurmerk en zijn CE getest. Daarnaast bieden wij u de zekerheid van 2 jaar garantie! Top kwaliteit met 2 jaar zekerheid. De Hapro Jade modellen worden geleverd met een Nederlandstalige handleiding, tevens voorzien van uitgebreide informatie over verantwoord zonnen en 2 beschermbrilletjes.

Hapro Jade 24 Combi LC 4

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info