Winkelmandje

Zonnebank > Topaz 24/1 combi

Gelijktijdig bruinen aan twee zijden! De zonnecombinatie is altijd een hemel en een bank die een soort bruiningstunnel vormen. De bruiningstunnel van de Hapro Topaz is uiterst compact zonder op comfort te hoeven inleveren. Het grote voordeel is dat u aan twee zijden gelijktijdig bruint. Deze Hapro Topaz zonnecombinatie zorgt voor een mooie en egale bruining. Dankzij het gebogen ontwerp van de Hapro Topaz zonnecombinatie bereiken de UV-stralen gemakkelijk uw gehele lichaam en krijgt ook de zijkant van het lichaam dus die mooie bruine kleur die u graag wilt.

Bruiningslampen Een mooie, gezonde, natuurlijke teint en aanmaak van vitamine D!
De Hapro Topaz 24/1 Combi geeft u een mooie, gezonde en natuurlijke bruine teint voor heel uw lichaam! Dankzij de hoogwaardige 400 Watt hogedruklamp wordt voor een extra bruiningsaccent van het gezicht gezorgd, direct pigmentatieresultaat. Bovendien levert deze hoogwaardige hogedruklamp een comfortabele infrarood warmte, hetgeen de doorbloeding van de huid stimuleert waardoor deze nog beter bruint. Daarnaast bereiken de UV-stralen gemakkelijk uw gehele lichaam, dankzij het gebogen ontwerp bruint hij ook uw zijkanten. De uitgebalanceerde hoeveelheid UV ondersteunt ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft het een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Het UV licht zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen! Met deze full-body zonnebank kunt u dus op ontspannen wijze genieten van een heerlijke bruiningssessie met alle voordelen vandien!

De Hapro Topaz 24/1 combi is uitgerust met:

Gezichtsbruiner Een mooie gezonde teint voor heel uw lichaam met extra aandacht voor uw gezicht!
De Hapro Topaz 24/1 Combi zorgt voor een mooie, gezonde bruine teint voor heel uw lichaam met extra aandacht voor uw gezicht. De hoogwaardige 400 watt hogedruklamp (HPA) zorgt voor een extra bruiningsaccent van het gezicht dankzij het directe pigmentatieresultaat. Bovendien levert deze hoogwaardige hogedruklamp een comfortabele infrarood warmte, hetgeen de doorbloeding van de huid stimuleert waardoor deze nog beter bruint. Zo wordt u betoverende lach extra kracht bij gezet! Natuurlijk kan de gezichtsbruiner op ieder gewenst moment worden in- en-uitgeschakeld.

Digitale safety-timer Bepaal zelf de gewenste lengte van uw bruinigssesie, wij zorgen voor de veiligheid!
De zonnecombinatie Hapro Topaz 24/1C is standaard voorzien van een dubbele veiligheidstimer. Het LCD bedieningspaneel zorgt ervoor dat u de zonnebank naar wens in kunt stellen. Zo kunt u de tijd instellen met een digitale tijdschakelaar. De digitale timer van de Topaz 24/1C geeft aan hoe lang de sessie nog duurt en geeft een subtiel signaal enkele seconden voordat deze is afgelopen. Zodoende kunt u er zeker van zij dat uw zonnesessie de juiste duur heeft voor uw huidtype. Bovendien heeft de Hapro Topaz een extra veiligheidstimer van 30 minuten. De Hapro Topaz schakelt zich automatisch na 30 minuten uit. Zo kun je écht zorgeloos en op verantwoorde wijze een lekker kleurtje opdoen en vasthouden!

Ventilatoren Koeling voor zowel uw lichaam als de bruiningslampen!
De Hapro Topaz is voorzien van ingebouwde ventilatoren. De ventilatoren creëeren een aangename omgeving. De stille ventilatoren verzorgen een gecombineerde koeling voor zowel de lampen als het lichaam. De Hapro Topaz zonnecombinatie zal daarom niet oververhit raken. Deze ventilatoren zijn nagenoeg geruisloos en voeren de warmte af uit het apparaat in de betreffende ruimte. Echter moet u er rekening mee houden dat een UV-lamp warmte afgeeft, dit betekent dus dat er tijdens de bruiningsessie naast het krijgen van een mooi en gezond kleurtje ook warmte ontstaat. Dit geeft voor veel mensen dat aangename gevoel van de zon en is dus gewenst! Mocht u liever extra koeling wensen dan willen wij u adviseren de modellen van de Hapro Jade of Hapro Onyx te bekijken, deze hebben een extra bodycooler.

Acrylplaat Comfort en bescherming!
Naast het comfort is er bij de Hapro Topaz ook gedacht aan de nodige bescherming. Zo zorgt de acrylplaat ervoor dat uw lichaam niet in direct contact kan komen met de lampen. De acrylplaat van de bank en hemel zijn beide licht gebogen en respectievelijk 3mm en 2mm dik. Wij raden u aan om de acrylplaat van de bank na elke bruiningsessie met een reinigingsmiddel te ontsmetten en te reinigen. We willen u erop attenderen dat u niet zomaar elk willekeurig reinigingsmiddel kunt gebruiken voor het reinigen van uw acrylpaat. Bepaalde stoffen die in reinigingsmiddelen zitten kunnen de levensduur van de acrylplaat beïnvloeden en eventueel de doorlatendheid van UV-stralen aantasten. Acrylplaten zijn uitgesloten van garantie.

Garantie Top kwaliteit met 2 jaar zekerheid!
Alle Hapro Topaz modellen dragen het Kema keurmerk en zijn CE getest. Daarnaast bieden wij u de zekerheid van 2 jaar garantie! Top kwaliteit met 2 jaar zekerheid. De Hapro Topaz modellen worden geleverd met een Nederlandstalige handleiding, tevens voorzien van uitgebreide informatie over verantwoord zonnen en 2 beschermbrilletjes.

Hapro topaz 24 1 C dicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info