Winkelmandje

Jade 24/1 Combi LC

Hapro Jade 24 Combi LC 4
Jade 24/1 Combi LC

Hapro Topaz is de multifunctionele zonnebank uit het Home Tanning assortiment die door haar compactheid en flexibiliteit bijna overal geplaatst kan worden. De 24 bruiningslampen (combi versie) of 10 of 12 lampen (verticale versie) geven een perfecte bruining. De Topaz is ook verkrijgbaar in een versie met een speciale gezichtsbruiner om dit deel van het lichaam een extra accent te geven. De bruiningslampen zijn afgeschermd door een UV-doorlatende acrylplaat.

De verrassend goede prijs/kwaliteitverhouding maakt de Topaz geliefd en geroemd bij veel huishoudens. Er zijn twee varianten: een bruiningstunnel en een zonnehemel op verticaal kantelsysteem. De stijlvolle designdetails van beide zonnebanken benadrukken de professionaliteit waarmee de apparatuur is ontwikkeld en passen goed in elk interieur.

Jade 24/1 Combi LC eigenschappen:

  • Kwalitatief hoogwaardige materialen, perfecte afwerking en een elegante 'Pearl White' kleurstelling, leggen de nadruk op luxe.
  • De heerlijk verkoelende ventilator (optioneel) zorgt voor een ontspannen briesje en perfect bruiningsklimaat.
  • Hapro Jade staat synoniem voor maximaal comfort, prachtig design en perfecte bruiningsresultaten. De hemel van de zonnebank zorgt voor de optimale bruiningsafstand tot het lichaam, zonder uw ruimte te beperken.Voor welke lampoptie u ook kiest, het ingebouwde Strip-Reflector-Systeem (SRS) optimaliseert de kracht van de 24 bruiningslampen, waardoor de effectiviteit maximaal is. De Lc-versie van de Jade combi heeft lagedruk lampen met een geïntegreerde gezichtsbruiner aan het hoofdeinde. Deze roze delen van de lamp vergroten het bruiningsresultaat in het gezicht, zonder extra warmteontwikkeling. Ook voor het onderhoud is er aan u als gebruiker gedacht, waardoor u met een gemakkelijk clickstrip-functie de acrylplaten en de lampen reinigt.
  • De analoge timer zorgt dat de zonnesessie precies de juiste duur heeft voor uw huidtype.
  • Het geïntegreerde, Easy-lift gasveersysteem zorgt ervoor dat de zonnehemel gemakkelijk en licht te openen is.
  • De Jade combi heeft een comfortabel breed ligvlak, waarbij u tegelijk de voor en de achterkant van uw lijf bruint.
  • Optioneel vergroot u de visuele klasse van de Jade Combi met een decoratief paneel voor de voorzijde van de bank.

Klik hier voor uitgebreide info

€ 3.899 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Vraag de technische fiche aan.

Technische fiche aanvraag

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info