Winkelmandje

Topaz 24/1 Combi

Hapro topaz 24 1 C open hoog
Topaz 24/1 Combi

Hapro Topaz is de multifunctionele zonnebank uit het Home Tanning assortiment die door haar compactheid en flexibiliteit bijna overal geplaatst kan worden. De 24 bruiningslampen (combi versie) of 10 of 12 lampen (verticale versie) geven een perfecte bruining. De Topaz is ook verkrijgbaar in een versie met een speciale gezichtsbruiner om dit deel van het lichaam een extra accent te geven. De bruiningslampen zijn afgeschermd door een UV-doorlatende acrylplaat.

De verrassend goede prijs/kwaliteitverhouding maakt de Topaz geliefd en geroemd bij veel huishoudens. Er zijn twee varianten: een bruiningstunnel en een zonnehemel op verticaal kantelsysteem. De stijlvolle designdetails van beide zonnebanken benadrukken de professionaliteit waarmee de apparatuur is ontwikkeld en passen goed in elk interieur.

Topaz 24/1 Combi eigenschappen:

  • De lichaamskoeling is gemakkelijk aan en uit te zetten. De verschillende openingen over de lengte in de hemel zorgen voor een verkoelend briesje en de prfecte temperatuur over het hele lichaam.
  • De Hapro Topaz 24 C is voorzien van 24 x 100 W lampen. De Topaz 24/1 C bevat daarnaast nog een 400 W hogedruk gezichtsbruiner.
  • De Topaz 24/1 Combi zorgt voor een extra bruiningsaccent dankzij de speciale gezichtsbruiner. Deze is in twee sterktes regelbaar.
  • Met het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel stelt u op comfortable wijze alle functies in. De digitale timer van de Topaz 24/1 C geeft aan hoe lang de sessie nog duurt en geeft een subtiel signaal enkele seconden voordat deze is afgelopen.

Klik hier voor uitgebreide info

€ 3.499 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Vraag de technische fiche aan.

Technische fiche aanvraag

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info