Winkelmandje

Spa > Wil je meer weten over het FreshWater™-zoutsysteem?

Het FreshWater-zoutsysteem komt Hot Spring’s belofte van Every day made better™ na door te zorgen voor beter water op een eenvoudigere manier.

Het FreshWater-zoutsysteem biedt:

Voor dit unieke ontwerp, waarvoor een patent is aangevraagd, is er geen hulp van experten nodig om het systeem te onderhouden of vervangen – u kunt heel eenvoudig zelf het patroon vervangen in een paar seconden tijd!

Vooral in combinatie met de exclusieve waterverzorgingsopties zoals 100% filtratie zonder omleiding en Tri-X™-filters is het FreshWater-zoutsysteem de beste keuze voor het merk Hot Spring.

Waarom is het FreshWater-zoutsysteem de beste keuze voor waterverzorging:

Het FreshWater-zoutsysteem maakt gebruik van een unieke technologie, in een vooraanstaand, ingebouwd en wegwerpbaar ontwerp, dat toegankelijk is via de bovenkant van de spa.

Handig en wegwerpbaar – De patronen worden per stuk of per drie verkocht in een aantrekkelijke verpakking, zodat u gedurende één jaar kunt genieten van betaalbare waterverzorging. Geen extra componenten nodig op de spa!

Het allerbeste spa-water

Het FreshWater-zoutsysteem is een betaalbaar en gebruiksvriendelijk waterverzorgingssysteem, dat het spa-water een heel jaar lang zuiver en helder houdt.

Een wegwerpbaar patroon in titanium wekt chloor op uit zout en laat dat langzaamaan vrijkomen in het water, waardoor dit zuiver blijft en altijd klaar voor gebruik is zonder al te veel moeite. Minder gebruik van chemicaliën zorgt voor een langere levensduur van het water en laat het water zacht en natuurlijk aanvoelen, waardoor u dus meer tijd heeft om te genieten van uw spa. Combineer met een FreshWater Ag+™-zilverpatroon voor de ultieme oplossing voor waterverzorging.

Beschikbaar op spa's uit de Highlife®-collectie en Limelight®-collectie.

Lees gerust verder als je meer wil weten over de werking van een Hot Spring Spa, of wat de juiste waterbehandeling is bij gebruik van chloor.

Fresh Water System cartridge 1

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info