Winkelmandje

spa > ik ga op vakantie, wat met mijn spa?

3 tot 5 dagen ertussenuit?

5 tot 14 dagen afwezig?

Voor uw vertrek:

Stel de temperatuur in op het laagste niveau minstens één dag voordat u vertrekt. Deze instelling komt overeen met een gemiddelde watertemperatuur van 26°C. Geen paniek, het chloor behoudt zijn werkingsniveau op deze temperatuur.

Stel de pH in op de voorgeschreven waarde. (zie artikel hoe een spa onderhouden) Voer een schokbehandeling uit om het water te ontsmetten.

Bij terugkeer:

Voer een schokbehandeling uit om het water te ontsmetten. Stel de temperatuur weer in op de oorspronkelijke instelling. Je kan het water zonder gevaar gebruiken zodra de concentratie vrije chloor lager is dan 3 ppm.

Langer dan 14 dagen geen onderhoud kunnen geven?

Als u de spa gedurende een langere periode (langer dan 14 dagen) niet zult gebruiken en naast de onderhoudsservice (of een buur) niemand anders voor het wateronderhoud kan instaan, is het raadzaam om de spa te laten leeglopen of winterklaar te maken. Neem gerust contact voor advies.

Wil je na jouw afwezigheid beroep doen op ons voor een groot onderhoud, neem dan zeker tijdig contact om een afspraak vast te leggen.

zeelucht pano

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info